Utricularia graminifolia
Utricularia graminifolia
Utricularia graminifolia Utricularia graminifolia Utricularia graminifolia Utricularia graminifolia Utricularia graminifolia Utricularia graminifolia Utricularia graminifolia

Utricularia graminifolia

€ 6,50
Inclusief belasting

Utricularia graminifolia is afkomstig uit Azië en behoort tot de blaasjeskruid familie. Onder goede omstandigheden: veel licht, zacht water, CO2 toevoeging en voldoende voedingsstoffen, ontstaat een compacte grasmat met een frisgroene kleur. De bladeren zijn zacht en soepel en ideaal voor een aquascape om een graslandschap mee na te bootsen.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting Voordeel
2 5% Tot € 0,65
3 10% Tot € 1,95
4 15% Tot € 3,90
5 20% Tot € 6,50
Aantal
direct leverbaar

 Klant beoordelingen
 (5/5)  - 4 Beoordeling(en) - 4 review(s)
Bekijk verspreiding

Utricularia graminifolia 1-2-Grow!

Utricularia graminifolia is afkomstig uit Azië en behoort tot de blaasjeskruid familie. Alle soorten in deze familie zijn insectenetende, moerasplanten. Vangblaasjes zijn een uniek kenmerk van deze familie en ook Utricularia graminifolia vormt deze blaasjes in het aquarium. Hierin kunnen miniscule diertjes worden gevangen. Garnalen zijn gelukkig veilig. Graminifolia betekent "met bladeren die lijken op gras" en in het aquarium vormt zich dan ook een mooi grastapijt van 2 tot 8 cm hoog.

Plant deze soort in kleine plukjes/porties met een korte onderlinge afstand. Onder goede omstandigheden: veel licht, zacht water, CO2 toevoeging en voldoende voedingsstoffen, ontstaat een compacte grasmat met een frisgroene kleur. De bladeren zijn zacht en soepel en ideaal voor een aquascape om een graslandschap mee na te bootsen.


Utricularia graminifolia is een veelgebruikte plant voor een aquascape. De frisgroene kleur steekt mooi af bij alle type hardscape en bij planten met ronde bladeren !

Eigenschappen Utricularia graminifolia

Type: Bodembedekker
Herkomst: Azië
Groeisnelheid: Gemiddeld
Hoogte: 3-10+ cm
Lichtbehoefte: 0,5 Watt/L
CO2 behoefte: 6-14 mg/L
Waarom In vitro aquariumplanten?

In vitro planten worden in een laboratorium onder steriele omstandigheden gekweekt. Kleine stukjes plantweefsel worden op speciale gel geplaatst en nieuwe, gezonde, algenvrije, pesticidenvrije, slakkenvrije, ziektevrije plantjes groeien op in het potje. Eén potje is rijk gevuld met tal van jonge scheuten, vol groeipotentie!

Gebruiksaanwijzing voor in vitro aquariumplanten:
Spoel voorzichtig alle gel zorgvuldig van de planten af onder een kraan. Knip de plantjes in kleine porties. Plant de stekjes zo veel mogelijk afzonderlijk van elkaar met een fijne pincet. Laat het groeien!

TRO-049BTC
2021-03-22

Datasheet

Fabrikant:
Tropica
Soort:
Utricularia graminifolia
Type:
Bodembedekker
Hoogte:
3-10+ cm
Herkomst:
Azië
Groeisnelheid:
Gemiddeld
Lichtbehoefte:
Normaal (20-30 Lm/L)
CO2 behoefte:
Gemiddeld (6-14 mg/L)
Artikel nummer:
TRO-049BTC
door op  17 Aug 2019 (Utricularia graminifolia) :
(5/5

Aqua plantjes

Goed verpakt en vlot bezorgt

door op  13 Nov 2018 (Utricularia graminifolia) :
(5/5

Heel mooi lichtgroen

Heel mooi plantje voor een lichtgroene grasmat. Staat perfect.

door op  26 Feb 2018 (Utricularia graminifolia) :
(5/5

Goed

Zoals altijd in top conditie aangekomen

Planten bestellen bij Azaqua: zo vers als maar kan


Wij leveren aquariumplanten graag zo vers mogelijk. Daarom is onze voorraad beperkt en leveren wij hoofdzakelijk op bestelling. Controleer altijd even de voorraad indicator. stock levels Bestelt u meer planten dan direct leverbaar zijn, dan geldt:
- Bestellingen vóór maandag worden op woensdag verzonden.*
- Bestellingen vóór woensdag worden op donderdag/vrijdag verzonden.
* Bestellingen met Aquaflora planten worden op donderdag/vrijdag verzonden.

Eerder samen gekocht met