Stel hier uw vraag

Seiryu Stenen Mixed Sizes 12.5kg - stenen voor het aquarium Bekijk groter

Seiryu Stenen (per kg)

Seiryu stenen per kg in verschillende groottes. We proberen een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout.

Per kg


Meer details

€ 5,50

Vanaf € 3,90 bij 20

Toevoegen aan Verlanglijst

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

(4,9/5)
8 beoordeling(en) - 8 review(s)
Bekijk verspreiding

  Seiryu stenen (per kg)

  Seiryu stenen zijn stenen voor het aquarium met een bijzondere, karakteristieke uitstraling. De grijze kleur en de grillige structuur maakt deze stenen tot een zeer geschikte decoratie in het aquarium. De kleur geeft een heel mooi contrast met frisgroene aquariumplanten. Door de grove structuur en mooie tekening kunnen ze in het aquarium worden toegepast om de illusie van rotsen, bergen en grotten op te wekken. De meest gebruikte steen voor "Iwagumi" layouts. Het wordt hiermee vrij eenvoudig om een Nature aquarium in Japanse stijl te creëeren!

  We proberen een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout. Of geef uw voorkeur aan bij het bestellen.

  De foto dient ter indicatie. De geleverde stenen, alsook de kleur kunnen afwijken af van de foto. Bekijk de voorbeeld layouts: Hardscape voorbeelden

  Seiryu stenen per kg.


  Belangrijke informatie:
  De Seiryu stenen op de foto's zijn droog en stoffig en de kleuren kunnen iets afwijken. Eenmaal onder water wordt de kleur mooier. Voor het gebruik is het aan te raden om het stof er onder de kraan met water af te spoelen. De stenen geven stoffen af die de hardheid van het water beinvloeden. Door gebruik te maken van ADA Aqua Soil als bodemsubstraat wordt dit deels ondervangen, dankzij de pH-verlagende eigenschappen. Regelmatig water verversen met bijvoorbeeld Osmose water is aan te raden. 

  Desgewenst kunnen wij ook een opstelling/selectie maken op basis van door u aangeleverde voorbeelden en wensen.
  Neem daarvoor contact op via het contactformulier

  Zie ook: Inspiratie om een Nature Aquarium in te richten

Reviews

Van op 28 Jun 2017 (Seiryu Stenen (per kg)) :
(5/5

Super mooi!

Heb laatst voor mijn nieuwe tank van 50 liter, 5 kilo seiryu stenen gekocht en ze zijn echt prachtig.
Had al 1 mooie grote steen van 1 kilo ongeveer en met deze mooie stenen erbij kan ik beginnen aan een nieuwe hardscape. Ben er heel blij mee en ga lekker aan de gang, een echte aanrader als je goed gevormde stenen zoekt.
SUPER MOOI!!!

 Rapporteer
Van op 29 Apr 2017 (Seiryu Stenen (per kg)) :
(5/5

prachtige stenen

Had de stenen hier besteld nadat ik bij een andere webshop een paar hele lelijke exemplaren had gekregen welke ook niet eens allemaal echt seiryu stenen waren (geld proberen te besparen op hardscape was toch geen goed idee). Volgens de reviews waren de stenen hier prachtig, en daarom maar hier besteld. Stuk voor stuk waren het inderdaad prachtige stenen die allen bruikbaar waren. Doe jezelf een plezier en koop je stenen hier. je kan voorkeur geven voor het formaat wat je zoekt en je merkt dat de stenen echt met zorg zijn uitgezocht.

 Rapporteer
Van op 08 Jan 2017 (Seiryu Stenen (per kg)) :
(5/5

Precies goed, zoals het moet

10 Kg besteld, mooie stenen van verschillende groottes. Mooi van kleur en een perfecte combinatie met Spiderwood.

 Rapporteer

Prijzen

1-45-910-1920 +In winkelwagen

€ 5,50

€ 4,90

€ 4,50

€ 3,90

- +
1 x = 1

Total: