Stel hier uw vraag

Seiryu Stenen Mixed Sizes 12.5kg - stenen voor het aquarium Bekijk groter

Seiryu Stenen (per kg)

Seiryu stenen per kg in verschillende groottes. We proberen een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout.

Per kg


Meer details

€ 5,50

Vanaf € 3,90 bij 20

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

(4,9/5)
14 beoordeling(en) - 14 review(s)
Bekijk verspreiding

  Seiryu stenen (per kg)

  Seiryu stenen zijn stenen voor het aquarium met een bijzondere, karakteristieke uitstraling. De grijze kleur en de grillige structuur maakt deze stenen tot een zeer geschikte decoratie in het aquarium. De kleur geeft een heel mooi contrast met frisgroene aquariumplanten. Door de grove structuur en mooie tekening kunnen ze in het aquarium worden toegepast om de illusie van rotsen, bergen en grotten op te wekken. De meest gebruikte steen voor "Iwagumi" layouts. Het wordt hiermee vrij eenvoudig om een Nature aquarium in Japanse stijl te creëeren!

  We proberen een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout. Of geef uw voorkeur aan bij het bestellen.

  De foto dient ter indicatie. De geleverde stenen, alsook de kleur kunnen afwijken af van de foto. Bekijk de voorbeeld layouts: Hardscape voorbeelden

  Seiryu stenen per kg.


  Belangrijke informatie:
  De Seiryu stenen op de foto's zijn droog en stoffig en de kleuren kunnen iets afwijken. Eenmaal onder water wordt de kleur mooier. Voor het gebruik is het aan te raden om het stof er onder de kraan met water af te spoelen. De stenen geven stoffen af die de hardheid van het water beinvloeden. Door gebruik te maken van ADA Aqua Soil als bodemsubstraat wordt dit deels ondervangen, dankzij de pH-verlagende eigenschappen. Regelmatig water verversen met bijvoorbeeld Osmose water is aan te raden. 

  Desgewenst kunnen wij ook een opstelling/selectie maken op basis van door u aangeleverde voorbeelden en wensen.
  Neem daarvoor contact op via het contactformulier

  Zie ook: Inspiratie om een Nature Aquarium in te richten

Reviews

Van op  02 Jan 2018 (Seiryu Stenen (per kg)) :
(5/5

levering seiryu stenen

Mooie partij stenen geleverd. Deze waren goed verpakt en ben zeker ook te spreken over de de vorderingen van de bestelling, via de mail!
Goede service alles bij elkaar.

 Rapporteer
Van op  03 Dec 2017 (Seiryu Stenen (per kg)) :
(5/5

Mooie kwaliteit

Perfect uitgezocht nadien wij contact hebben gezocht met Wilco. Veel nazorg en de stenen zelf zijn van mooie kwaliteit. Zeker je stenen bij azaqua bestellen!

 Rapporteer
Van op  31 Oct 2017 (Seiryu Stenen (per kg)) :
(5/5

Prachtig

Prachtige stenen, erg gedetailleerd en mooie formaten. Ik heb 10kg besteld voor een 40cm aquarium. Hier heb ik uiteindelijk ongeveer de helft van gebruikt. Zeker meer meebestellen om de ideale scape te kunnen maken. Mocht er op sommige stenen wat kalk zitten, laat deze dan een nachtje in azijn liggen indien gewenst. Dan spoelt het er zo af.

 Rapporteer

Prijzen

1-4 5-9 10-19 20 + In winkelwagen

€ 5,50

€ 4,90

€ 4,50

€ 3,90

- +
1 x = 1

Total: