Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Oase Organix Baby Flakes
Oase Organix Baby Flakes

Oase Organix Baby Flakes

€ 7,95
€ 5,30 / 100ml
Inclusief belasting

ORGANIX Baby Flakes voorziet de nakomelingen in het aquarium van al het nodige voor een gezonde groei. Het kweekvoer in poedervorm is ideaal als hoofdvoer voor het dagelijks voeren van iedere soort. Het verspreidt zich snel in het aquarium en stimuleert groei en vitaliteit.

Verkrijgbaar in 150 ml (60 gram)
Aantal
direct leverbaar

2 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

Oase Organix Baby Flakes

ORGANIX Baby Flakes voorziet de nakomelingen in het aquarium van al het nodige voor een gezonde groei. Het kweekvoer in poedervorm is ideaal als hoofdvoer voor het dagelijks voeren van iedere soort. Het verspreidt zich snel in het aquarium en stimuleert groei en vitaliteit.

Verkrijgbaar in 150 ml (60 gram)

Oase Organix Baby Flakes eigenschappen

Hoofdvoer voor siervissen: 1-2 maal daags voeren. 
Ruw eiwit 44%; ruw vet 18%; ruwe vezels 1%; ruwe as 6%. 
Ingrediënten: Hele zalm, hele garnalen, tarwebloem, hele haring, verse kelp, tarwegluten. 
Nutritionele toevoegingsmiddelen (per 1.000 g): Vitamine A (E 672) 14.000 IE, vitamine C als ascorbylmonofosfaat 800 mg, vitamine E 680 mg, nicotinezuur 100 mg, inositol 100 mg, vitamine B2 als riboflavine 20 mg, vitamine B12 50 μg. 
Sensorische toevoegingen (per 1000 g): Astaxanthine (E 161j) 15 mg.

OAS-84100

Datasheet

Product soort:
Visvoer
Productnaam:
Oase Organix Baby Flakes
Inhoud:
150 ml
Uitvoering:
Stofvoer
Specifiek voor:
Baby

Perfect samengesteld: een gezond, gevarieerd menu

De ORGANIX menukaart bestaat uit acht gevarieerde lekkernijen. Ze kunnen elk op zich worden ingezet als een volwaardige complete voeding. In combinatie bieden ze nu nog meer afwisseling en plezier. Speciale uitvoeringen, zoals die voor jonge vissen, garnalen of intensieve kleuren maken de samenstelling van het menu compleet.

Rijk aan natuurlijke kelp
Onze kelp is afkomstig uit de zuivere wateren vóór de kusten van Alaska en is rijk aan mineralen en spoorelementen zoals jodium en kalium. Onze kelptelers oogsten daarbij uitsluitend de voedselrijke punten om de natuurlijke toevluchtsoorden van de vissen niet aan te tasten.

Rijk aan Omega-3- en -6-vetzuren en vitaminen
Vissen kunnen vetzuren niet zelf produceren en moeten deze via de voeding opnemen. Door de natuurlijke ingrediënten is ORGANIX rijk aan essentiële vetzuren. Wij zien consequent af van de gebruikelijke toevoeging van visafval of onverteerbare grove vezels die de vissen niet kunnen omzetten. Met ORGANIX voeren aquariumliefhebbers op een natuurgetrouwe wijze en versterken ze zo de cellen en het immuunsysteem van hun vissen.

Optimale eiwit-vetverhouding
De eiwit-vetverhouding bepaalt hoe goed het visorganisme de voedingsstoffen kan omzetten. Te veel eiwitten in het voer leidt bijvoorbeeld tot een verhoogde uitstoot van ammoniak. Het voedingsprofiel van ORGANIX is van nature afgestemd op de behoeften van de vissen.

Exact aangepast aan elk eetgedrag
Granulaten, flakes of tabs – ORGANIX is verkrijgbaar in diverse vormen: Flakes drijven bijzonder lang op het wateroppervlak. Granulaten daarentegen zinken snel naar de bodem en zijn daarom bijzonder geschikt voor eerder schuwe vis- of territoriale garnaalsoorten, ORGANIX is perfect afgestemd op elk eetgedrag.

Minimaal gehalte aan as, vis- of tarwemeel
Bindmiddelen zoals vismeel of tarwemeel zorgen voor de vormvastheid van gebruikelijk visvoer. Deze worden echter vaak onverteerd weer uitgescheiden. Door de natuurlijke eiwitbinding van ORGANIX kunnen we grotendeels afzien van extra bindmiddelen. Dankzij verse ingrediënten
verlagen wij bovendien het asgehalte naar 6 tot 11 procent en daarmee duidelijk onder de gebruikelijke waarde. Hierdoor wordt de spijsvertering van de vissen ontzien en blijft het
water helder.

In vergelijking aanzienlijk minder fosfaat en ammonium
Veel voersoorten bevatten ongeveer 1 tot 2 procent fosfaat en ammonium. Deze meestal overtollige stoffen worden onverteerd weer uitgescheiden, hetgeen de waterkwaliteit aantast en de algengroei bevordert. Veel vissen hebben slechts 0,5 tot 0,8% fosfaat nodig. ORGANIX bevat minder dan 0,8 procent fosfaat en is daarmee exact afgestemd op de behoeften van siervissen.

Met MSC-gecertificeerde ingrediënten
Wij winnen onze natuurlijke ingrediënten uit streng gecontroleerde oogstgebieden vóór de kust van Alaska. Daarbij volgen wij consequent de voorschriften van de Marine Stewardship Council en gaan we bijzonder zorgvuldig en duurzaam om met de natuur en haar grondstoffen.

Uit de zuivere wateren vóór de wilde kust van Alaska
Wij zijn één van de weinige bedrijven ter wereld die onze ingrediënten vóór de wilde en ongerepte kust van Alaska kunnen oogsten. In tegenstelling tot kwekerijen, gebruiken wij geen antibiotica.

Organix tabel