Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
HS Aqua Oxy
HS Aqua Oxy

HS Aqua Oxy

€ 5,95
€ 39,67 / l
Inclusief belasting
v.a. € 5,95

HS Aqua Oxy is een toevoeging dat het zuurstofgehalte in het aquarium verhoogt. Bij het toevoegen van HS Aqua Oxy komt onwijs veel zuurstof vrij. Dit wordt direct in het water opgenomen en zorgt voor een boost in het zuurstofgehalte. Draadalg, Baardalg en zeker Blauwalg kunnen niet tegen het middel en zullen snel afsterven.

Verkrijgbaar in: 150ml, 350ml en 2500ml

Inhoud
Aantal
direct leverbaar

(5/5) uit 1 beoordelingen
Lees de reviews

HS Aqua Oxy

HS Aqua Oxy is een toevoeging dat het zuurstofgehalte in het aquarium verhoogt. Bij het toevoegen van HS Aqua Oxy komt onwijs veel zuurstof vrij. Dit wordt direct in het water opgenomen en zorgt voor een boost in het zuurstofgehalte.

Wanneer het aquariumwater te warm is of wanneer er sprake is van een nitrietvergiftiging kan HS Aqua Oxy uitkomst bieden. De extra zuurstof zal het voor lucht happende vissen weer behapbaar maken. Extra zuurstof kan ook bacteriën activeren om afvalstoffen sneller om te zetten.

HS Aqua Oxy is ook uitstekend om te gebruiken bij de bestrijding van algen. Draadalg, Baardalg en zeker Blauwalg kunnen niet tegen het middel. Voor een behandeling kan de dagelijkse dosering van 25ml per 100l aquariumwater worden opgenomen in een injectiespuit. Dit kan dan rechtstreeks op de algen worden gespoten. Door de oxidatie die hierbij optreedt, zullen de algen afsterven. Dit kan dagelijks worden herhaald tot de algen weg zijn. Houdt er wel rekening mee dat mossen en planten met zachte bladeren er ook schade van kunnen ondervinden. Hierbij geldt; hoe zachter het blad, des te kwetsbaarder. Pas hier bij voorkeur de dosering naar beneden op aan. De afgestorven algen dienen te worden verwijderd, zodat ze geen verdere overlast veroorzaken.

Bij gevoelige dieren en planten moet de dosering gehalveerd worden.

Verkrijgbaar in: 150ml, 350ml en 2500ml

Voorkom contact met huid, ogen en kleding. Na contact met veel water spoelen en indien nodig contact opnemen met een arts. Buiten bereik van kinderen bewaren.

HS-0031240

Datasheet

Product soort:
Anti Algen
Waterkwaliteit

Specifieke referenties

ean13
8713179312400