Filter op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 9,00 - € 27,00

laatste reviews

Van Jim J. op 14 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : CO2 fles hervulbaar Kwam goed verpakt binnen en...

Van Jelmer D. op 14 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : Twinstar Light B-Line Mooi licht. Heb hem net...

Van Noel H. op 14 Oct 2021 :

(1/5) 
product beoordeeld : Crystal Red garnalen A-S

Aqua Soil

Aqua soil is de basis van een gezond aquarium. Zonder goed substraat zullen aquariumplanten slecht groeien en door voedingstekort een ongezonde indruk maken. Goed substraat stimuleert wortelgroei, bevordert biologische activiteit en vergroot het succes en de houdbaarheid voor de langere termijn.

Actieve filters

 • ADA Aqua Soil Amazonia

  € 18,90

  Een aquariumbodem van ADA Aqua Soil Amazonia is het meest ideale substraat voor een beplant aquarium en biedt optimale condities voor de groei en ontwikkeling van aquariumplanten!

  Inhoud: 3L of 9L Normal
  Korrelgrootte: 2-5mm

  Amazonia Powder: bestel hier

  Indien niet op voorraad: Levertijd onbekend.

  Bekijk
 • ADA Aqua Soil Amazonia Ver.2

  € 18,90

  Amazonia Ver.2 is de nieuwe variant op het meest succesvolle bodemsubstraat "Amazonia". Voor een gezonde groei van aquariumplanten is een goede bodem van levensbelang. De resultaten met Amazonia Ver.2 zijn indrukwekkend.

  Inhoud: 3L of 9L
  Korrelgrootte: 2-3mm

  Bekijk
 • ADA Aqua Soil Amazonia Powder

  € 26,90

  Een aquariumbodem van ADA Aqua Soil Amazonia is het meest ideale substraat voor een beplant aquarium en biedt optimale condities voor de groei en ontwikkeling van aquariumplanten!

  Inhoud: 3 of 9L
  Powder Type (1mm)

  Normal: bestel hier

  Bekijk
 • Tropica Aquarium Soil

  € 15,90

  Tropica Aquarium Soil staat garant voor een goede en actieve groei van begin af aan en intensiveert de kleur van rode planten. Het is een compleet substraat en kan zonder andere soorten bodemtypes worden gebruikt. Aquarium Soil is een actief bodemsubstraat dat de pH waarde verlaagt en tevens de waterchemie licht beïnvloed.

  Verkrijgbaar in 3 of 9 Liter

  Bekijk
 • Tropica Aquarium Soil Powder

  € 19,90

  Tropica Aquarium Soil Powder staat garant voor een goede en actieve groei van begin af aan en intensiveert de kleur van rode planten. Het is een compleet substraat en kan zonder andere soorten bodemtypes worden gebruikt. Aquarium Soil Powder is een actief bodemsubstraat dat de pH waarde verlaagt en tevens de waterchemie licht beïnvloed.

  Verkrijgbaar in 3 of 9 Liter

  Bekijk
 • DOOA Tropical River Soil

  € 9,90
  Bekijk
 • GlasGarten Environment Aquarium Soil

  € 16,95
  Bij het houden en kweken van dwerggarnalen en siervissen, alsook bij aquascaping, is het Environment Soil zeer geliefd. Simpelweg omdat het gemakkelijk te gebruiken is en het voor een aquascape of garnalenaquarium een natuurlijke omgeving creëert.

  Inhoud: 3 of 9 Liter
  Bekijk