Filter op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 12,00 - € 59,00

Slide background

Aqua Soil

Aqua soil is de basis van een gezond aquarium. Zonder goed substraat zullen aquariumplanten slecht groeien en door voedingstekort een ongezonde indruk maken. Goed substraat stimuleert wortelgroei, bevordert biologische activiteit en vergroot het succes en de houdbaarheid voor de langere termijn.

Actieve filters

 • ADA Aqua Soil Amazonia
  Inhoud: 3 liter 9 liter
  € 47,90
  v.a. € 20,90

  Een aquariumbodem van ADA Aqua Soil Amazonia is het meest ideale substraat voor een beplant aquarium en biedt optimale condities voor de groei en ontwikkeling van aquariumplanten!

  Inhoud: 3L of 9L Normal
  Korrelgrootte: 2-5mm

  Indien niet op voorraad: Levertijd onbekend.

 • ADA Aqua Soil Amazonia Ver.2
  Inhoud: 3 liter 9 liter
  € 19,90

  Amazonia Ver.2 is de nieuwe variant op het meest succesvolle bodemsubstraat "Amazonia". Voor een gezonde groei van aquariumplanten is een goede bodem van levensbelang. De resultaten met Amazonia Ver.2 zijn indrukwekkend.

  Inhoud: 3L of 9L
  Korrelgrootte: 2-3mm

 • ADA Aqua Soil Amazonia Powder
  Inhoud: 3 liter 9 liter
  € 27,90

  Een aquariumbodem van ADA Aqua Soil Amazonia is het meest ideale substraat voor een beplant aquarium en biedt optimale condities voor de groei en ontwikkeling van aquariumplanten!

  Inhoud: 3 of 9L
  Powder Type (1mm)

 • Tropica Aquarium Soil
  Inhoud: 3 liter 9 liter
  € 22,30

  Tropica Aquarium Soil staat garant voor een goede en actieve groei van begin af aan en intensiveert de kleur van rode planten. Het is een compleet substraat en kan zonder andere soorten bodemtypes worden gebruikt. Aquarium Soil is een actief bodemsubstraat dat de pH waarde verlaagt en tevens de waterchemie licht beïnvloed.

  Verkrijgbaar in 3 of 9 Liter

 • Tropica Aquarium Soil Powder
  Inhoud: 3 liter 9 liter
  € 24,35

  Tropica Aquarium Soil Powder staat garant voor een goede en actieve groei van begin af aan en intensiveert de kleur van rode planten. Het is een compleet substraat en kan zonder andere soorten bodemtypes worden gebruikt. Aquarium Soil Powder is een actief bodemsubstraat dat de pH waarde verlaagt en tevens de waterchemie licht beïnvloed.

  Verkrijgbaar in 3 of 9 Liter

 • DOOA Tropical River Soil
  € 12,90
  DOOA Tropical River Soil is een soil voor het aquarium dat ook dienst kan doen als afwerklaag. Normaal soil is rijk aan voedingsstoffen en dient daarbij als ondergrond voor aquariumplanten. Het DOOA Tropical River Soil is minder voedzaam en mag met zijn roodbruine kleur ook gezien worden.

  Inhoud: 2L
 • GlasGarten Environment Aquarium Soil
  Inhoud: 4 liter 9 liter
  € 18,50
  Bij het houden en kweken van dwerggarnalen en siervissen, alsook bij aquascaping, is het Environment Soil zeer geliefd. Simpelweg omdat het gemakkelijk te gebruiken is en het voor een aquascape of garnalenaquarium een natuurlijke omgeving creëert.

  Inhoud: 3 of 9 Liter
 • Oase ScaperLine Soil
  Inhoud: 3 liter 9 liter
  € 18,45
  Voor een goede plantengroei hebben aquariumplanten de juiste voeding nodig. Door gebruik te maken van Oase ScaperLine Soil worden de ideale condities in de bodem gecreëerd. Het Soil bevat uitgebalanceerde voedingsstoffen en werkt pH verlagend. De ideale basis voor planten in het aquarium.

  Verkrijgbaar in zakken van 3L of 9L
 • Oase ScaperLine Soil bruin
  Inhoud: 3 liter 9 liter
  € 18,45
 • WIO Insula Pad Aquagrow
  Maat: SS S M
  € 24,90
  v.a. € 19,90
  WIO AquaGrow InsulaPads zijn alles-in-één, veelzijdige en flexibele pads gevuld met de ideale substraatmix voor een gezonde groei van water- en moerasplanten. De substraatmix zorgt voor een perfecte plantengroei, zonder dat er overtollig soil of voedingsbodem wordt gebruikt.

  verkrijgbaar in:
  XS: 7x5 cm (verpakt per 3)
  S: 10x7 cm (verpakt per 2)
  M: 15x10 cm (verpakt per 2)
 • Aquario Neo Soil Plants
  • Nieuw
  Aquario Neo Soil Plants
  Inhoud: 3 liter 8 liter
  € 38,90
  v.a. € 19,90
  Aquario Neo Soil Plants is een actieve soil bodemsubstraat voor het aquarium. Aquario Neo Soil bevat materiaal dat nuttige bacteriën bevordert. Bij contact met water bevordert het de groei van nuttige bacteriën en helpt het de aquariumplanten voedingsstoffen uit de bodem op te nemen.