Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
  • Nieuw
WIO Insula Pad Aquagrow

WIO Insula Pad Aquagrow

€ 24,90
€ 8,30 / Pcs.
Inclusief belasting
v.a. € 19,90
WIO AquaGrow InsulaPads zijn alles-in-één, veelzijdige en flexibele pads gevuld met de ideale substraatmix voor een gezonde groei van water- en moerasplanten. De substraatmix zorgt voor een perfecte plantengroei, zonder dat er overtollig soil of voedingsbodem wordt gebruikt.

verkrijgbaar in:
XS: 7x5 cm (verpakt per 3)
S: 10x7 cm (verpakt per 2)
M: 15x10 cm (verpakt per 2)
Maat
Aantal
1-2 weken

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

WIO Insula pad Aquagrow

WIO AquaGrow InsulaPads zijn alles-in-één, veelzijdige en flexibele pads gevuld met de ideale substraatmix voor een gezonde groei van water- en moerasplanten. Een baanbrekende, gepatenteerde oplossing die is ontworpen om de groei van water- en moerasplanten te vereenvoudigen en te verbeteren.

Een dilemma waar velen mee te maken krijgen; "ga ik voor een soil bodem?" of "ga ik voor grind met hier en daar soil of voedingsbodem?" Met name wanneer het aquarium niet helemaal vol beplant gaat worden is deze keuze niet altijd even eenvoudig. WIO Insula Pad Aquagrow bieden uitkomst. Op posities waar planten komen, kunnen de pads eenvoudig worden worden geplaatst en beplant. De substraatmix zorgt voor een perfecte plantengroei, zonder dat er overtollig soil of voedingsbodem wordt gebruikt.

Met de unieke kenmerken van InsulaPads heb je de vrijheid om met gemak elegante, beplante landschappen te creëren. Waar je maar wilt zijn planteneilanden te vormen. De pads houden de planten in bedwang, vereenvoudigen het onderhoud en voorkomen onverwachte vermenging van planten.

InsulaPads bieden een ongeëvenaarde veelzijdigheid en flexibiliteit. Planteilanden zijn in een paar handelingen gevormd. Ze kunnen bovendien moeiteloos worden gepositioneerd door de pads te verplaatsen. Deze eigenschap maakt het eenvoudig om te experimenteren met verschillende lay-outs. De pads kunnen tijdens het ontwerpen of zelfs als het aquarium al is ingedraaid worden verschoven. De compositie kan zo miniteus worden bijgesteld. Daarbij vereenvoudigt het onderhoud door planten tijdens onderhoud of herinrichting van een aquarium of paludarium even te verplaatsen.

Creëer verfijnde planten layouts zonder je zorgen te maken over het mengen van substraten of moeilijk onderhoud. De pads verdwijnen visueel in de omgeving, omdat je ze kunt bedekken met elke rivierbedding, substraat, cosmetisch zand of grind. Dat terwijl je optimale groeiomstandigheden voor je planten creëert. Na verloop van tijd zullen de plantenwortels integreren met de AquaGrow Pads, waardoor een uniforme en samenhangende groeiomgeving ontstaat voor optimale plantgezondheid, stabiliteit en vrijheid van onderhoud en verplaatsing.

AquaGrow InsulaPads zijn perfect voor iedereen, van beginners tot professionele aquarianen, die op zoek zijn naar een innovatieve, gebruiksvriendelijke oplossing die een nieuwe wereld van scaping mogelijkheden opent.

WIO Insula pad Aquagrow eigenschappen

- Alles-in-één: veelzijdige en flexibele pads ontworpen voor de groei van water- en moerasplanten.
- Perfect Substrate Mix: Levert de noodzakelijke voedingsstoffen voor een gezonde plantengroei zonder extra toevoegingen of mengen.
- Eenvoudige plaatsing van planten: vrijheid om planten overal in het aquarium of paludarium te plaatsen zonder cosmetische substraten en aquabodems te mengen.
- Geavanceerde Plant Scapes: Creëer beplante eilanden met totale vrijheid en experimenteer met verschillende lay-outs en ontwerpen.
- Eenvoudig onderhoud: houd planten binnen de pads voor moeiteloos onderhoud en voorkom onverwachte vermenging van planten.
- Naadloze integratie: Pads verdwijnen visueel in de omgeving wanneer ze bedekt zijn met rivierbeddingen, substraten, cosmetisch zand of grind.
- Geschikt voor alle vaardigheidsniveaus: ideaal voor beginners en professionele aquarianen die op zoek zijn naar innovatieve en gebruiksvriendelijke beplante oplossingen.

WIO Insula pad Aquagrow specificaties

- Materialen: Zwart duurzaam niet-giftig textiel gevuld met een mix van plantensubstraten
- Plant Substrate: Op maat gemaakte mix speciaal voor water- en moerasplanten.
- De kleur zwart
- Maten:
  XS: 7x5 cm (verpakt per 3)
  S: 10x7 cm (verpakt per 2)
  M: 15x10 cm (verpakt per 2)

WIO Insula pad Aquagrow gebruiksaanwijzing

1.  Dompel AquaPads onder: Begin met het onderdompelen van de AquaPads in water totdat ze vol water komen te zitten, zodat ze kunnen zinken en op hun plaats blijven.
2.  Plaats de met water doordrenkte AquaPads op een dienblad of een gewenst oppervlak om te planten.
3.  Maak gaten: maak met een potloodpunt gaten in de AquaPads waar u wilt planten, en pas de grootte van het gat aan op basis van de grootte van de plantwortel.
4.  Plant de planten: gebruik een standaard pincet om de planten in de gaten te planten, zodat ze kunnen groeien in het AquaGrow-medium.
5.  Lijm de planten (optioneel): lijm de planten desgewenst op de AquaGrow, waardoor epifytische wortels kunnen ontstaan die de zak binnendringen om toegang te krijgen tot de substraatmixmedia.
6.  Bepaal de locatie: AquaGrow kan op elk oppervlak en in elke richting worden geplaatst, inclusief horizontaal, verticaal, halve draai, bocht of elke andere creatieve configuratie.
7.  Plaats de AquaPad: Plaats de AquaGrow op het door u gekozen oppervlak, zoals glas, LandForms, rotsen, hout of elk ander gewenst oppervlak.
8.  Bedek de AquaPad: Om de AquaGrow onzichtbaar te maken, bedek hem met cosmetisch zand, grind, rivierbeddingen, wetlands of andere geschikte materialen.
9.  Creëer uw aquascape: geniet van de vrijheid om met gemak mooie en gezonde aquascapes te ontwerpen, experimenteer met verschillende lay-outs en ontwerpen terwijl uw planten gedijen in de unieke substraatmixmedia van de AquaPad.
10. Na verloop van tijd zullen de plantenwortels integreren met de AquaGrow Pads, waardoor een uniforme en samenhangende groeiomgeving ontstaat voor optimale gezondheid en stabiliteit van de plant.

WIO-71170013