Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Spiderwood / Redmoor Wood SS per stuk - hout voor het aquarium
Spiderwood / Redmoor Wood SS per stuk - hout voor het aquarium Spiderwood / Redmoor Wood SS per stuk - hout voor het aquarium Spiderwood / Redmoor Wood SS per stuk - hout voor het aquarium Spiderwood / Redmoor Wood SS per stuk - hout voor het aquarium

Spiderwood SS (0-20cm)

€ 5,95
Inclusief belasting
v.a. € 5,36

Spiderwood of Redmoor Wood is hout voor het aquarium met zeer fijne vertakkingen. Mossoorten, Java-varens en Anubias kunnen aan de kronkelige takken worden bevestigd voor een extra decoratieve waarde. De vele gekronkelde takken bieden tevens mooie schuilplaatsen voor uw vissen.

Formaat SS (0-20cm)
Prijs per stuk

Bestel 2 of meer stukken en ontvang 10% korting

Product aanpassing

Vertel ons waar we rekening mee moeten houden bij het selecteren. (Vergeet deze voorkeuren niet op te slaan).
  • 250 karakters max

Volume voordeel

Aantal Korting Voordeel
2 10% € 1,19
Aantal
direct leverbaar

Op 30 september worden geen bestellingen verzonden i.v.m. Vivarium. Wij zijn onbereikbaar van 30-09 t/m 2-10.

 Reviews
 (4,4/5)  - 7 Beoordeling(en) - 7 review(s)
Bekijk verspreiding

Decoratief Spiderwood van eersteklas kwaliteit

Spiderwood (ook wel Redmoor Wood) is misschien wel de meest populaire houtsoort voor in het aquarium. Dit Azalea wortelhout wordt Spiderwood genoemd, dankzij de vele vertakkingen die doen denken aan de gelijkenis met spinnen.

Hout blijft normaal gesproken drijven, maar het grote voordeel van dit hout is dat het na enige tijd zinkt in het aquarium. Onder water blijft Spiderwood een zeer lange tijd goed en geeft weinig tot geen stoffen aan het aquarium af. Mossoorten, Java-varens en Anubias kunnen aan de kronkelige takken worden bevestigd voor een extra decoratieve waarde. De vele gekronkelde takken bieden mooie schuilplaatsen voor uw vissen. Alles bij elkaar geeft een hardscape waarbij gebruik is gemaakt van Spiderwood een decoratieve, natuurlijke sfeer in het aquarium!

Bestel 2 of meer stukken en ontvang 10% korting

 

Spiderwood SS (0-20cm) productinformatie
De getoonde foto's zijn ter indicatie om een beeld te geven van wat u van onze eersteklas kwaliteit stukken Spiderwood kunt verwachten. Premium kwaliteit met veel vertakkingen en weinig zaagvlakken. Het geleverde product wijkt af. Ook kan de kleur van de foto's afwijken van de werkelijkheid. De afmeting is tussen de 10 en 20 cm.
TIP: Combineer meerdere stukken (van verschillende formaten) Spiderwoord voor maximaal effect!

Spiderwood gebruiksaanwijzing
Vóór gebruik in het aquarium moet het wortelhout lang genoeg worden voorgeweekt, zodat u zeker bent dat het hout niet boven gaat drijven. Door het hout in warm water te weken of uit te koken wordt dit versneld en worden aanwezige organismen gedood. Afhankelijk van de dikte van het hout duurt het 1-2 dagen, maar kan soms ook weken duren. ONZE TIP: Om te voorkomen dat het hout gaat drijven, kan het worden verzwaard door er een steen met een Tie-warp aan vast te maken. Het is volkomen normaal dat Spiderwood in de eerste periode een witte slijmerige laag produceert. Dit is een soort schimmel en gaat vanzelf weg en is onschadelijk. In de eeste weken kleurt het hout een beetje rood, maar na verloop van tijd kleurt het hout bruin tot donkerbruin. Omdat dit een natuurproduct betreft, kan het stoffen aan het aquarium afgeven. Het gebruik is op eigen risico. 

 

Bekijk ook de handige: Stap voor stap layout

Datasheet

Product type:
Aquarium decoratie
Productnaam:
Spiderwood SS (0-20cm)
Lengte:
0 tot 20 cm
door op  17 Nov 2021 (Spiderwood SS (0-20cm)) :
(5/5

Spiderwood

Mooie stukjes, had er 3 besteld. Prima te verwerken!

door op  30 May 2021 (Spiderwood SS (0-20cm)) :
(5/5

Mooie stukjes, de jongens hebben goed geselecteerd

Mooie stukjes, de jongens hebben goed geselecteerd

door op  27 Mar 2020 (Spiderwood SS (0-20cm)) :
(1/5

Spiderwood

I requested a few pieces of this product and it was sent to me just small pieces of logs with almost no branches.

door op  23 Jul 2019 (Spiderwood SS (0-20cm)) :
(5/5

Mooi gevormd

Bij het commentaar bij de bestelling aangegeven dat het stuk in een Fluval Edge 23 ging komen. Hier is perfect rekening mee gehouden, het mooi gevormde stuk past op de millimeter nauwkeurig door de opening van de tank. Super.

door op  30 May 2019 (Spiderwood SS (0-20cm)) :
(5/5

Spiderwood

Bedankt contact gehad via de mail, en daar van wat uitgekozen. En is goed aangekomen. Nu nog kijken als ik het kan inrichten met het idee wat ik had.

Bijpassende accessoires