Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium
Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium

Spiderwood L (41-50cm)

€ 25,95
Inclusief belasting

Spiderwood of Redmoor Wood is hout voor het aquarium met zeer fijne vertakkingen. Mossoorten, Java-varens en Anubias kunnen aan de kronkelige takken worden bevestigd voor een extra decoratieve waarde. De vele gekronkelde takken bieden tevens mooie schuilplaatsen voor uw vissen.

Formaat L (41-50cm)
Prijs per stuk

Product aanpassing

Vertel ons waar we rekening mee moeten houden bij het selecteren. (Vergeet deze voorkeuren niet op te slaan).
  • 250 karakters max
Aantal
Niet op voorraad

Geen voorraad
(4,8/5) uit 8 totale beoordelingen
Lees de recensies

Direct meebestellen

Voeg kleinere formaten toe voor meer details

Scaping Twigs 20-30cm

Scaping Twigs 20-30cm

€ 12,90
Scaping Twigs 30-45cm

Scaping Twigs 30-45cm

€ 18,95
Slim Tree

Slim Tree

€ 14,90
Spiderwood SS (0-20cm)

Spiderwood SS (0-20cm)

€ 5,95 Aanpassen
Spiderwood Twigs 15-25cm

Spiderwood Twigs 15-25cm

€ 5,95

Plak aan elkaar met

Superglue

Superglue

€ 8,95

Spiderwood L (41-50cm)

Spiderwood (ook wel Redmoor Wood) is misschien wel de meest populaire houtsoort voor in het aquarium. Dit Azalea wortelhout wordt Spiderwood genoemd, dankzij de vele vertakkingen die doen denken aan de gelijkenis met spinnen.

Hout blijft normaal gesproken drijven, maar het grote voordeel van dit hout is dat het na enige tijd zinkt in het aquarium. Onder water blijft Spiderwood een zeer lange tijd goed en geeft weinig tot geen stoffen aan het aquarium af. Mossoorten, Java-varens en Anubias kunnen aan de kronkelige takken worden bevestigd voor een extra decoratieve waarde. De vele gekronkelde takken bieden mooie schuilplaatsen voor uw vissen. Alles bij elkaar geeft een hardscape waarbij gebruik is gemaakt van Spiderwood een decoratieve, natuurlijke sfeer in het aquarium! 

Spiderwood L (41-50cm) productinformatie

De getoonde foto's zijn ter indicatie om een beeld te geven van wat u van onze eersteklas kwaliteit stukken Spiderwood kunt verwachten. Premium kwaliteit met veel vertakkingen en weinig zaagvlakken. Het geleverde product wijkt af. Ook kan de kleur van de foto's afwijken van de werkelijkheid. De afmeting is tussen de 41 en 50 cm.
TIP: Combineer meerdere stukken (van verschillende formaten) Spiderwoord voor maximaal effect!!

Spiderwood gebruiksaanwijzing

Vóór gebruik in het aquarium moet het wortelhout lang genoeg worden voorgeweekt, zodat u zeker bent dat het hout niet boven gaat drijven. Door het hout in warm water te weken of uit te koken wordt dit versneld en worden aanwezige organismen gedood. Afhankelijk van de dikte van het hout duurt het 1-2 dagen, maar kan soms ook weken duren. ONZE TIP: Om te voorkomen dat het hout gaat drijven, kan het worden verzwaard door er een steen met een Tie-warp aan vast te maken. Het is volkomen normaal dat Spiderwood in de eerste periode een witte slijmerige laag produceert. Dit is een soort schimmel en gaat vanzelf weg en is onschadelijk. Omdat dit een natuurproduct betreft, kan het stoffen aan het aquarium afgeven. Het gebruik is op eigen risico. 

 

Datasheet

Product soort:
Aquarium decoratie
Productnaam:
Spiderwood L (41-50cm)
Lengte:
40-50cm
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.

Bijpassende accessoires

  • Spiderwood S (21-30cm)
    Prijs € 8,95
  • Spiderwood XS (0-20cm)
    Prijs € 5,95
  • Spiderwood M (31-40cm)
    Prijs € 16,95