Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
  • Nieuw
WIO Elder Root
WIO Elder Root

WIO Elder Root

€ 14,65
€ 48,85 / kg
Inclusief belasting

Verhoog het realisme en de natuurlijke schoonheid van je aquarium of terrarium met Elder Roots. De perfecte aanvulling voor elke natuurliefhebber die ingewikkelde details en textuur aan zijn onderwaterwereld wil toevoegen. Elder Roots, gemaakt van echte wortels, is WIO's best verkopende product en biedt een unieke en veelzijdige optie voor jouw aquatische of landhabitats.

Inhoud: ca. 300 gram

Aantal
direct leverbaar

2 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

WIO Elder Root

Verhoog het realisme en de natuurlijke schoonheid van je aquarium of terrarium met Elder Roots. De perfecte aanvulling voor elke natuurliefhebber die ingewikkelde details en textuur aan zijn onderwaterwereld wil toevoegen. Elder Roots, gemaakt van echte wortels, is WIO's best verkopende product en biedt een unieke en veelzijdige optie voor jouw aquatische of landhabitats.

Omdat elke wortel uniek is, voegen Elder Roots ongelooflijke diepte en dimensie toe aan een natuurlijke lay-out. Ze vormen een essentieel ingrediënt om het gevoel van echte natuur in het aquarium of terrarium te versterken. De flexibiliteit van Elder Roots is ongeëvenaard, waardoor eenvoudige manipulatie en aanpassing mogelijk is om unieke en mooie ontwerpen te creëren.

Elder Root zijn er in een mix van vormen, rondingen, diktes en lengtes, en bieden een ongelooflijk scala aan mogelijkheden voor uw ontwerpen. Deze wortels zijn sterk genoeg om planten en mos te ondersteunen en voegen een extra laag realisme toe aan je onderwaterwereld. Hun zeer donkere kleur is een uitstekend materiaal voor terraria of onderwaterlay-outs, en geeft je natuurcreatie een wabi-sabi-gevoel.

Maar daar houden de voordelen van Elder Roots niet op. Deze wortels zijn een natuurlijke bron van tannines, die kunnen helpen de pH te verlagen en een gezondere omgeving voor vissen en waterplanten te bieden. Tannines geven het water ook een natuurlijke en authentieke uitstraling, vergelijkbaar met wat je zou vinden in natuurlijke rivieren en beken zoals de Amazone.

Om Elder Root in je aquarium of terrarium te gebruiken, spoelt je ze voor gebruik af met water om stof of vuil te verwijderen. Elder Root zijn warmtebehandeld en uitgedroogd, deze wortels zijn extreem duurzaam en gaan lang mee. Om hun flexibiliteit te herstellen, laat u ze voor gebruik 24 uur in water weken.

Kortom, Elder Roots zijn de perfecte aanvulling op je natuurcreatie, ze bieden een ongeëvenaarde flexibiliteit en een ongelooflijk scala aan mogelijkheden voor je ontwerpen. Deze wortels zijn duurzaam, gaan lang mee en bieden een natuurlijke bron van tannines om een gezonde en authentieke omgeving voor uw waterorganismen te helpen behouden.

WIO Elder Root

- Verbetert het realisme en de details van uw natuurlay-out
- Elke wortel is uniek en flexibel
- Sterk genoeg om planten en mos te ondersteunen
- Wordt geleverd in een mix van vormen, rondingen, diktes en lengtes voor een veelzijdige optie
- Kleur: Zeer donkerbruin
- Materiaal: Echte wortels
- Maat: verschillende maten verkrijgbaar, variërend van dun tot zeer dun, 10-40cm
- Waterhardheid: heeft geen invloed op de waterhardheid.
- Verpakking: Verkrijgbaar in zakjes van 250 gr.

WIO Elder Root gebruiksaanwijzing

- Om hun flexibiliteit te herstellen, laat u ze voor gebruik 24 uur in water weken.
- Spoel de wortels voor gebruik af met water om stof of vuil te verwijderen.
- Om drijfvermogen te voorkomen, kunnen stenen, ankers of andere voorwerpen worden gebruikt om de wortels te verzwaren totdat ze drassig worden en zinken. Je kunt ook binden of lijmen om de wortels aan objecten in het aquarium te bevestigen.
- Wortels kunnen tijdens de eerste opzet tannines afgeven, waardoor het water een cognacachtige kleur kan krijgen. Dit is een natuurlijk proces en niet schadelijk voor aquariumorganismen. Voer regelmatig waterverversingen uit om de hoeveelheid tannines in het water te beheersen.
- Als je de hoeveelheid tannine die vrijkomt bij de eerste installatie wilt verminderen, kun je de wortels een paar uur in water koken of ze een maand onderdompelen in water voordat je ze in het aquarium gebruikt.
- Saprolegnia, een soort witte schimmel, kan tijdens de eerste opzet op het oppervlak van de wortels verschijnen. Als dit gebeurt, gebruik dan een buisje om het regelmatig weg te schrapen en uit te zuigen totdat het verdwijnt, wat normaal gesproken ongeveer een maand duurt.
- Gemaakt van 100% natuurlijk hout.
- Veilig voor vissen, garnalen en andere waterdieren.

WIO-71020352

Datasheet

Product soort:
Aquarium decoratie
Materiaal:
Volledig natuurproduct