Kokosnoot bloemen

Kokosnoot bloemen

€ 2,28 / Pcs.
Inclusief belasting

Kokosnoot bloemen kunnen uitstekend dienen als natuurlijke decoratie in het aquarium. De gedroogde bloemblaadjes worden houtachtig en blijven lang goed in het aquarium. In een biotoop aquarium geven ze direct een tropische uitstraling.

Lengte: max. 30cm (sommige bloemen hebben geen steel)
Inhoud: 3 stuks

Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

Kokosnoot bloemen

Kokosnoot bloemen kunnen uitstekend dienen als natuurlijke decoratie in het aquarium. Het zijn de delen waar de kokosnoot aan vast zit in de boom. Deze gedroogde bloemdelen worden houtachtig en blijven lang goed in het aquarium. In een biotoop aquarium geven ze direct een tropische uitstraling.

In een zwart-water biotoop komen de gedroogde kokosnoot bloemen het best tot hun recht. Ze geven tanines af die het water licht verkleuren en de pH verlagen. Bij een garnalen aquarium kunnen ze een natuurlijke schuilplaats bieden. Langzaam zullen ze door micro-organismen worden verteerd. De biofilm die daarbij ontstaat, dient als een natuurlijke bron van voedingstoffen voor garnalen, kreeften, slakken en vissen.

Tijdens het ontbinden van de kokosnoot bloemen worden tanines in het water losgelaten. Deze verlagen de pH op een heel geleidelijke wijze. Dieren de voorkeur aan een lage pH geven, kunnen hiermee hun voordeel doen.

De gedroogde kokosnoot bloemen zijn 100% natuurlijk en kunnen direct in het aquarium worden gebruikt. In het begin zullen ze blijven drijven en uiteindelijk naar de bodem zinken. Door ze te koken of in warm water in te weken, kan dit proces worden versneld. 

Kokosnoot bloemen doseeradvies

Voeg zo veel bloemen toe als mooi is. Vervang naar eigen inzicht. Wees alert op de pH waarde en houdt deze in de gaten.
Gebruik op eigen risico.

Lengte: max. 30cm (sommige bloemen hebben geen steel)
Inhoud: 3 stuks

Datasheet

Materiaal:
Volledig natuurproduct