• Nieuw
Aquario Neo Mixer

Aquario Neo Mixer

€ 25,90
Inclusief belasting

Aquario Neo Mixer biedt een unieke en efficiënte manier om CO2 op te lossen. De Neo Diffusor Tiny hangt op de plek met de meeste stroming, voor maximale oplosefficiëntie.

Verkrijgbaar in M (13mm) en L (17mm)

Diameter
Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

Aquario Neo Mixer

Aquario Neo Mixer biedt een unieke en efficiënte manier om CO2 op te lossen. De Neo Diffusor Tiny hangt op de plek met de meeste stroming, voor maximale oplosefficiëntie.

Bij de in-line diffusors van andere bedrijven is de CO2-oplosefficiëntie hoog, maar moet de slang van het externe filter worden doorgesneden en is onderhoud moeilijk tijdens het reinigen. Een traditionele CO2 diffusor kan het beste in de stroming worden geplaatst. Hierin is de Neo Mixer uniek, want hij wordt aan het uiteinde van de uitlaat van het externe filter geïnstalleerd. Dit is de plek met de meeste stroming. De oplosefficiëntie van CO2-bellen van Neo Diffuser Tiny is hierdoor zeer hoog.

De Neo Tiny diffuser en ronde onderdelen op de foto worden allemaal meegeleverd. Door het slimme ontwerp kan de Neo Tiny diffusor eenvoudig in het geheel worden geklemd. Aquario Neo Mixer kan in tegenstelling tot de inline diffusers van andere bedrijven, eenvoudig worden bevestigd aan en losgemaakt van de uitlaat. Reinigen met bleekmiddel kan eenvoudig buiten het aquarium, terwijl het filter gewoon door kan draaien.

Om het prachtige waterlandschap niet te verstoren, worden hulpstukken meegeleverd voor zowel linker- als de rechter montage. Ook inbegrepen is de ronde hoepel. Deze vermindert de waterstroom en optimaliseert de diffusie. Neo Mixer kan zowel op externe filters van andere bedrijven als op Neo Flow worden aangesloten.

Ongeacht versie 1 of versie 2 is Neo Mixer beschikbaar voor Neo Flow, Skimmer en Relievers.

Bij gebruik in combinatie met de Neo Skimmer vermindert de Neo Mix het skimmingsvermogen van de Neo Skimmer helemaal niet en verandert de waterstroom 3 keer, waardoor de CO2 beter oplosbaar wordt in water.

Aquario Neo Mixer eigenschappen

Binnendiameter aansluitdeel:
M ca. 13 mm
L ca. 17 mm

Materiaal: PETG
Inbegrepen accessoires: Kleine diffuser, 2 uitlaataansluitdelen (voor rechts en links) Waterstroomreductiedeel

Datasheet

Product soort:
Filter accessoire
Productnaam:
Neo Mixer
Materiaal:
Acryl

Specifieke referenties

ean13
8809702871107
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.

Bijpassende accessoires

  • AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Standaard
    Diameter: 13mm 17mm
    Prijs € 49,90
  • AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Premium Ver.2
    Diameter: 13mm 17mm
    Prijs € 59,90

Video