Skylight AQCT-3 WIFI controller
Skylight AQCT-3 WIFI controller Skylight AQCT-3 WIFI controller Skylight AQCT-3 WIFI controller Skylight AQCT-3 WIFI controller

Skylight AQCT-3 WIFI controller

€ 59,90
Inclusief belasting
De AQCT-3-controller is ontworpen voor het aanpassen van de kleur en helderheid van Skylight-aquariumlampen: AQI-, AQIR- en HYPERSPOT-serie.
Aantal
1-2 weken

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

Skylight AQCT-3 WIFI controller

De AQCT-3-controller is ontworpen voor het aanpassen van de kleur en helderheid van Skylight-aquariumlampen: AQI-, AQIR- en HYPERSPOT-serie. Het is bovendien compatibel met Skylight-terrariumlampen: TINY-, PR-, PRI- en MID-series waarin het kan worden gebruikt voor het aanpassen van de helderheid. Dagcyclus inclusief zonsopgang- en zonsondergangsimulatie kan voor elk van de 2 kanalen afzonderlijk worden geprogrammeerd. Om een ​​eenvoudigere configuratie met PR-, PRI-, AQI-, AQIR- en HYPERSPOT-lampen mogelijk te maken, zijn de kanalen W-warm en C-koud genoemd, wat bij hun eigenlijke functie past.

Skylight AQCT-3 WIFI controller specifiacties

Stroomverbruik:

96 W/kanaal

Afmeting:

Voltage:

12V DC

130x80x16 mm
 

Kanalen:

2

Wifi frequentie:

2,4 GHz

Wifi beveiliging standaard:

WPA2

Minimale systeem versie

Android 10 or iOS 15

 

SKY-AQCT-3 WIFI
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.

Bijpassende accessoires

  • Skylight Hyperspot S
    Prijs € 369,90

Video