Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium
Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium
Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium Spiderwood L (41-50cm) - decoratief hout voor het aquarium

Spiderwood L (41-50cm)

€ 19,95
Inclusief belasting

Spiderwood of Redmoor Wood is hout voor het aquarium met zeer fijne vertakkingen. Mossoorten, Java-varens en Anubias kunnen aan de kronkelige takken worden bevestigd voor een extra decoratieve waarde. De vele gekronkelde takken bieden tevens mooie schuilplaatsen voor uw vissen.

Formaat L (41-50cm)
Prijs per stuk

Bestel 2 of meer stukken en ontvang 10% korting

Product aanpassing

Vertel ons waar we rekening mee moeten houden bij het selecteren. (Vergeet deze voorkeuren niet op te slaan).
  • 250 karakters max

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 10% Tot € 3,99
Aantal
direct leverbaar

Voorraad
 Klant beoordelingen
 (4,7/5)  - 6 Beoordeling(en) - 6 review(s)
Bekijk verspreiding

Spiderwood (41-50cm)

Spiderwood (ook wel Redmoor Wood) is misschien wel de meest populaire houtsoort voor in het aquarium. Dit Azalea wortelhout wordt Spiderwood genoemd, dankzij de vele vertakkingen die doen denken aan de gelijkenis met spinnen.

Hout blijft normaal gesproken drijven, maar het grote voordeel van dit hout is dat het na enige tijd zinkt in het aquarium. Onder water blijft Spiderwood een zeer lange tijd goed en geeft weinig tot geen stoffen aan het aquarium af. Mossoorten, Java-varens en Anubias kunnen aan de kronkelige takken worden bevestigd voor een extra decoratieve waarde. De vele gekronkelde takken bieden mooie schuilplaatsen voor uw vissen. Alles bij elkaar geeft een hardscape waarbij gebruik is gemaakt van Spiderwood een decoratieve, natuurlijke sfeer in het aquarium!


Bestel 2 of meer stukken en ontvang 10% korting

 

Spiderwood L (41-50cm) productinformatie

De getoonde foto's zijn ter indicatie om een beeld te geven van wat u van onze eersteklas kwaliteit stukken Spiderwood kunt verwachten. Premium kwaliteit met veel vertakkingen en weinig zaagvlakken. Het geleverde product wijkt af. Ook kan de kleur van de foto's afwijken van de werkelijkheid. De afmeting is tussen de 41 en 50 cm.
TIP: Combineer meerdere stukken (van verschillende formaten) Spiderwoord voor maximaal effect!!

Spiderwood gebruiksaanwijzing

Vóór gebruik in het aquarium moet het wortelhout lang genoeg worden voorgeweekt, zodat u zeker bent dat het hout niet boven gaat drijven. Door het hout in warm water te weken of uit te koken wordt dit versneld en worden aanwezige organismen gedood. Afhankelijk van de dikte van het hout duurt het 1-2 dagen, maar kan soms ook weken duren. ONZE TIP: Om te voorkomen dat het hout gaat drijven, kan het worden verzwaard door er een steen met een Tie-warp aan vast te maken. Het is volkomen normaal dat Spiderwood in de eerste periode een witte slijmerige laag produceert. Dit is een soort schimmel en gaat vanzelf weg en is onschadelijk. Omdat dit een natuurproduct betreft, kan het stoffen aan het aquarium afgeven. Het gebruik is op eigen risico. 

 

Bekijk ook de handige: Stap voor stap layout

Datasheet

Product type:
Aquarium decoratie
Type:
Spiderwood L (41-50cm)
Lengte:
41 tot 50 cm
door op  01 Jun 2021 (Spiderwood L (41-50cm)) :
(5/5

hout

mooi stuk hout.
en jullie hebben een prachtig stuk opgestuurd.

door op  11 Mar 2021 (Spiderwood L (41-50cm)) :
(5/5

Spiderwood L

Nice pieces of Spiderwood you have in store! And great prices has well! My prices arrived in great shape and good color! Highly recommend if you looking for something like this for your aqua scaping tank!

door op  06 Feb 2021 (Spiderwood L (41-50cm)) :
(5/5

Echt hele mooie stukken.

Ik heb 2 stukken besteld voor mijn juwel rio 180. En het zag er echt prachtig uit. Hele mooie grote stukken.( bijna te groot????...) maar echt heel mooi product.

Bijpassende accessoires

Eerder samen gekocht met