• Nieuw
Aquario Neo Cap Starter
Aquario Neo Cap Starter Aquario Neo Cap Starter Aquario Neo Cap Starter Aquario Neo Cap Starter Aquario Neo Cap Starter Aquario Neo Cap Starter Aquario Neo Cap Starter Aquario Neo Cap Starter Aquario Neo Cap Starter Aquario Neo Cap Starter Aquario Neo Cap Starter

Aquario Neo Cap Starter

€ 11,95
€ 0,60 / Pcs.
Inclusief belasting
Aquario Neo Cap Starter bevat nitrificerende bacteriën, voedsel voor bacteriën en organische koolstof. Het vermindert de hoeveelheid ammoniak en ammonium en verlaagt het NO2-gehalte in het aquarium. Dit alles in de vorm van een poeder ingesloten in een capsule. De hoge concentratie van het product maakt het doseren gemakkelijker en vermindert het aantal andere producten aangekocht hoeven worden. 1 capsule per 60 liter water.

De verpakking bevat 20 capsules.
Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

Aquario Neo Cap Starter

Aquario Neo Cap Starter bevat nitrificerende bacteriën, voedsel voor bacteriën en organische koolstof. Het vermindert de hoeveelheid ammoniak en ammonium en verlaagt het NO2-gehalte in het aquarium. Dit alles in de vorm van een poeder ingesloten in een capsule. De hoge concentratie van het product maakt het doseren gemakkelijker en vermindert het aantal andere producten aangekocht hoeven worden. 1 capsule per 60 liter water. De verpakking bevat 20 capsules.

Aquario Neo Cap Starter beschrijving

- ideaal wanneer je een aquarium inricht en niet lang wilt wachten op de stikstofcyclus
- bom met nitrificerende bacteriën
- geconcentreerde formule van de voedingsstof
- koolstof vermindert met veel functies
- verwijdert overtollige schadelijke stoffen
- reinigt het water

Eén capsule - vele mogelijkheden:
De Neo Cap-serie zijn geconcentreerde aquariumpreparaten in de vorm van poeder ingesloten in een capsule. Zo beperk je het aantal flesjes dat je koopt met diverse vloeistoffen, die alleen maar ruimte in beslag nemen en kostbaar kunnen zijn. En meestal weet je nooit welke vloeistof opraakt. Hier is de situatie veel eenvoudiger: je hebt 20 capsules en elk bevat verschillende preparaten in één.

Wat "doet" Neo Cap Starter werkelijk?
Dit product bevat een astronomische hoeveelheid nitrificerende bacteriën in een slapende vorm, die onmiddellijk actief worden na toevoeging aan water. Ingesloten is ook voeding voor bacteriën in de vorm van een concentraat voor een snelle vermenigvuldiging. Dit is handig, want niets versnelt de rijping van een aquarium zo snel als de snelle vermenigvuldiging van bacteriën. Je hoeft niet meer zo lang te wachten met het introduceren van de eerste vissen of garnalen.
Bovendien breekt het snel NH3, NH4 en NO2 af. Het maakt water veilig voor al zijn inwoners. Daarbij ondersteunt het, zodra de organische koolstof (in poedervorm) wordt losgelaten, de reproductie van de meest nuttige bacteriën. Ze gebruiken het als energiebron voor consumptie, d.w.z. voor het verwijderen en afbreken van fosfaat- en stikstofverbindingen (ammoniak, nitrieten, nitraten) en andere organische en niet-organische verontreinigende stoffen.
Als extraatje vermindert koolstof de hoeveelheid zware metalen en andere schadelijke stoffen.
Dat is waarschijnlijk veel voor een kleine capsule, of niet?

In totaal vervangt Aquario Neo Cap Starter:
- vloeistof met nitrificerende bacteriën
- vloeistofreducerende NO2, NH3 en NH4
- vloeistof met voedsel voor bacteriën
- koolstof voor reductie van zware metalen
- vloeistof voor reductie van organische verontreinigende stoffen

De verpakking bevat 20 capsules.
Eén capsule per 60 liter aquariumwater.

Aquario Neo Cap Starter toedienen
De capsule moet boven het aquarium worden geopend en het poeder zal eruit lopen. Doe niet de capsule zelf in het water, want deze lost niet op!
Als de vis het poeder eet, komt het goed. Het reinigt het slechts een beetje en verbetert de bacteriële darmflora.
Giet het water daar waar de grootste waterbeweging is.

Voor het beste resultaat bij de eerste opstart van het aquarium geef je een maand lang elke 3 dagen 1 capsule per 60 liter water. Je kunt echter veel sneller vis introduceren.
In andere gevallen is 1 per week voldoende. Het gebruik van een beluchter verbetert vooral de werking van de reinigingsbacteriën (maar is niet noodzakelijk).

Aquario Neo Cap eigenschappen

Organisch Koolstof Poeder Bacteriën Voeding voor Bacteriën Chloor verwijderen Verontreiniging verminderen Referentie
Gunstige Bacteriën
Chloor verwijderen
Bacter+Remover
Eetlust en kweek stimuleren
Bacter+Booster Tropical
Aanwezige bacteriën stimuleren

NEO-871886

Datasheet

Product soort:
Waterkwaliteit
Inhoud:
20 capsules
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.