Stel hier uw vraag

Inline CO2 atomizer 12-16 Bekijk groter

Inline CO2 atomizer

Deze inline CO2 atomizer zorgt er voor dat CO2 maximaal wordt opgelost in het aquarium. Niet alleen zijn de belletjes uitermate klein (=groot contact oppervlak) dankzij het keramische membraan, maar ze komen ook nog eens in contact met zo veel mogelijk water. Extreem efficiënt CO2 oplossen dus!

Verkrijgbaar voor 12/16 of 16/22 slang


Azaqua

Meer details

€ 24,90

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

(4,6/5)
5 beoordeling(en) - 5 review(s)
Bekijk verspreiding

  Inline CO2 atomizer

  Deze inline CO2 atomizer zorgt er voor dat CO2 maximaal wordt opgelost in het aquarium. Sluit de CO2 atomizer eenvoudig aan op de slang van het externe filter en de fijne belletjes worden direct meegenomen door het passerende water. Niet alleen zijn de belletjes uitermate klein (=groot contact oppervlak) dankzij het keramische membraan, maar ze komen ook nog eens in contact met zo veel mogelijk water. Extreem efficiënt CO2 oplossen dus!

  Dit model externe CO2 atomizer is slim ontworpen. Aan beide zijden is de filterslang van de uitstroom van het filter aan te sluiten en zorgvuldig vast te draaien. Het keramische membraan is rond en heeft dezelfde diameter als de slang. Water dat passeert, ondervindt dus geen enkele vorm van weerstand. Er is dus geen verlies van de stromingscapaciteit. Door de cilindrische vorm van het keramische membraan is er een zeer groot oppervlak waar de CO2 belletjes aan het water kunnen worden afgegeven en meegevoerd. Een druk van 1,5 bar is al voldoende om er CO2 uit te persen. Aan de zijkant is de CO2 slang aan te sluiten en vast te zetten. Alle aansluitingen zijn voorzien van rubberen ringen, waardoor de kans op lekkages minimaal is.

  Techniek dat zichtbaar in het aquarium aanwezig is, kan een doorn in het oog zijn. Deze externe CO2 atomizer is volledig uit het zicht weg te werken. Het enige dat zichtbaar is in het aquarium, zijn de extreem fijne CO2 belletjes. Deze zullen gemakkelijk door de planten worden opgenomen, waardoor de planten beter zullen groeien.

  De Inline CO2 atomizer is een praktische en zeer efficiënte manier om CO2 toe te voegen !


  Verkrijgbaar voor 12/16 of 16/22 slangaansluiting
  Let op: Pas na 36 uur is het membraan goed ingewaterd en kan de werking worden beoordeeld.


  Eigenschappen Inline CO2 atomizer

  Type:12/1616/22
  Filterslang aansluiting:12/16 mm16/22 mm
  CO2 slang aansluiting:4/6 mm4/6 mm
  Afmeting (LxDxH):50x30x100 mm55x35x138 mm
  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:CO2 diffusor
  Fabrikant:Azaqua
  Type:Inline CO2 atomizer
  Filterslang:12/16 mm of 16/22 mm

Reviews

Van op 11 Sep 2017 (Inline CO2 atomizer) :
(5/5

Goed product

Ben erg tevreden. Via de spraybar worden nu heel kleine co2-belletjes mijn aquarium ingespoten. Zal ongetwijfeld een positief effect hebben op mijn planten. Bellenteller is wel nodig om een idee te hebben hoeveel CO2 wordt toegevoegd.

 Rapporteer
Van op 09 Sep 2017 (Inline CO2 atomizer) :
(5/5

Prima product

Deze CO2 atomizer zorgt voor een verdeling van de CO2 in hele fijne belletjes.

 Rapporteer
Van op 27 Aug 2017 (Inline CO2 atomizer) :
(5/5

Zoals een Atomizer moet zijn

Perfect en op tijd geleverd, kwalitatief mooi product! Ik heb voor deze atomizer gekozen omdat de meeste die je elders kan kopen volledig uit kunststof zijn gemaakt. Deze onderscheid zich hierin met zijn deels metalen behuizing, hierdoor heb je een stevig geheel. Het membraam is ook zoals op de foto' s zichtbaar is uitneembaar waardoor je het kan reinigen. Dit is ook een plus want andere modellen kunnen simpelweg niet opgemaakt worden! Hou er wel rekening mee om een goed Co2 regelventiel op je gasfles te installeren met bellenteller voor een optimale drukregeling. Want de opgegeven werkdruk is noodzakelijk voor een goede werking van de atomizer. Zet ook tussen je atomizer en bellenteller een terugslagklep om te verhinderen dat 's nachts je bellenteller volloopt met water vanuit het aquarium. Een aanrader!

 Rapporteer