Stel hier uw vraag

Inline CO2 atomizer 12-16 Bekijk groter

Inline CO2 atomizer

Deze inline CO2 atomizer zorgt er voor dat CO2 maximaal wordt opgelost in het aquarium. Niet alleen zijn de belletjes uitermate klein (=groot contact oppervlak) dankzij het keramische membraan, maar ze komen ook nog eens in contact met zo veel mogelijk water. Extreem efficiënt CO2 oplossen dus!

Verkrijgbaar voor 12/16 of 16/22 slang


Azaqua

Meer details

€ 24,90

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

(4,5/5)
8 beoordeling(en) - 8 review(s)
Bekijk verspreiding

  Inline CO2 atomizer

  Deze inline CO2 atomizer zorgt er voor dat CO2 maximaal wordt opgelost in het aquarium. Sluit de CO2 atomizer eenvoudig aan op de slang van het externe filter en de fijne belletjes worden direct meegenomen door het passerende water. Niet alleen zijn de belletjes uitermate klein (=groot contact oppervlak) dankzij het keramische membraan, maar ze komen ook nog eens in contact met zo veel mogelijk water. Extreem efficiënt CO2 oplossen dus!

  Dit model externe CO2 atomizer is slim ontworpen. Aan beide zijden is de filterslang van de uitstroom van het filter aan te sluiten en zorgvuldig vast te draaien. Het keramische membraan is rond en heeft dezelfde diameter als de slang. Water dat passeert, ondervindt dus geen enkele vorm van weerstand. Er is dus geen verlies van de stromingscapaciteit. Door de cilindrische vorm van het keramische membraan is er een zeer groot oppervlak waar de CO2 belletjes aan het water kunnen worden afgegeven en meegevoerd. Een druk van 1,5 bar is al voldoende om er CO2 uit te persen. Aan de zijkant is de CO2 slang aan te sluiten en vast te zetten. Alle aansluitingen zijn voorzien van rubberen ringen, waardoor de kans op lekkages minimaal is.

  Techniek dat zichtbaar in het aquarium aanwezig is, kan een doorn in het oog zijn. Deze externe CO2 atomizer is volledig uit het zicht weg te werken. Het enige dat zichtbaar is in het aquarium, zijn de extreem fijne CO2 belletjes. Deze zullen gemakkelijk door de planten worden opgenomen, waardoor de planten beter zullen groeien.

  De Inline CO2 atomizer is een praktische en zeer efficiënte manier om CO2 toe te voegen !


  Verkrijgbaar voor 12/16 of 16/22 slangaansluiting
  Let op: Pas na 36 uur is het membraan goed ingewaterd en kan de werking worden beoordeeld.


  Eigenschappen Inline CO2 atomizer

  Type:12/1616/22
  Filterslang aansluiting:12/16 mm16/22 mm
  CO2 slang aansluiting:4/6 mm4/6 mm
  Afmeting (LxDxH):50x30x100 mm55x35x138 mm
  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:CO2 diffusor
  Fabrikant:Azaqua
  Type:Inline CO2 atomizer
  Filterslang:12/16 mm of 16/22 mm

Reviews

Van op 24 Jan 2018 (Inline CO2 atomizer) :
(5/5

Zoals altijd

Zoals de titel al zegt
Snel en goed geleverd
Top dus

 Rapporteer
Van op 14 Dec 2017 (Inline CO2 atomizer) :
(3/5

Redelijk product

Bij het aandraaien duwen de ringen de slang naar beneden ipv dat ze erover heen gaan. De slang komt niet vast te zitten en kan makkelijk los worden getrokken en lekt. Met gebruik van nieuwe slangen gaat het vastzetten beter en is het lekken voorbij, maar persoonlijk vind ik het niet optimaal. De aansluiting van JBL is beter. De belletjes zijn wel beter dan die van JBL.

 Rapporteer
Van op 04 Nov 2017 (Inline CO2 atomizer) :
(5/5

Top service

Een atomizer besteld en deze ziet en voelt er heel degelijk uit. Snelle levering, ik wilde hem de volgende dag plaatsen, slangen op maat geknipt maar toen kwam ik er achter dat ik de verkeerde maat besteld had. Ik in de stress, nu een aqarium zonder water er in. Gelukkig nog wel in de opstart fase dus geen levende dieren aanwezig. Maar wel heel veer goeie bacteriën, hals overkop snel de juiste maat bestellen, in de hoop dat die de volgende dag geleverd zou worden. Dat lukte helaas niet werd toch 2 dagen. Maar in de stress met het snel bestellen betaalde ik 2x, omdat ik een fout melding kreeg in het betaal scherm gelijk een mail er achteraan gestuurd. Of het te veel betaalde bedrag terug gestort kon worden. En s avonds andwoord dat dat geen probleem was, en de volgende dag stond het weer op mijn rekening. Onder tussen de juiste maat atomizer ook geleverd gekregen en geplaats. Dus kan niet anders zeggen dat de service hoog en goed is, ga nu het retour proces uit testen want moet de verkeerde atomizer weer retour zenden. Maar dit zal ook zeker wel goed komen.

 Rapporteer

Accessoires