facebookbutton

Laat een bericht achter


Sorry, op dit moment is er niemand beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat een bericht achter
Aqua Rebell Makro - Estimative Index plantenvoeding Bekijk groter
Aqua Rebell Makro - Estimative Index plantenvoeding

Aqua Rebell Makro Basic - Estimative Index

In een volbeplant aquarium dat sterk verlicht wordt met weinig vissen, kan al snel een tekort ontstaan aan belangrijke voedingsstoffen. Met Makro Basic Estimative Index worden de aquariumplanten voorzien met belangrijke voedingsstoffen als Sikstof(N), Fosfaat(P) en Kalium(K). Hiermee groeien uw planten weer krachtig terug met nog vollere kruinen en een weelderige, vitale uitstraling!


Aqua Rebell

Meer details

€ 12,90

€ 25,80 per L

direct leverbaar

Klant beoordelingen

(5/5)
2 Beoordeling(en) - 2 review(s)
Bekijk verspreiding

Must-have accessoires

  Aqua Rebell Makro - Estimative Index

  In een volbeplant aquarium dat sterk verlicht wordt en waarin weinig vissen zwemmen, kan al snel een tekort ontstaan aan belangrijke voedingsstoffen. Hierdoor functioneert de plantengroei niet optimaal. Met Makro Basic Estimative Index worden de aquariumplanten voorzien met belangrijke voedingsstoffen als Sikstof(N), Fosfaat(P) en Kalium(K). Hiermee groeien uw planten weer krachtig terug met nog vollere kruinen en een weelderige, vitale uitstraling!

  Een waterwissel van 25-50% per week wordt aanbevolen. De dosering kan worden verhoogd of verlaagd afhankelijk van de omstandigheden in het aquarium. Deze vloeibare plantenbemesting voor aquariumplanten is zodanig samengesteld dat zich geen grote hoeveelheden kunnen ophopen in het aquarium. Voor het beste effect dient er voldoende CO2 voor de aquariumplanten aanwezig te zijn. Een CO gehalte van ca. 30ml/L is aan te bevelen. Ook moet er worden gezorgd voor voldoende Micro voedingsstoffen door het toevoegen van 0,5-1ml per 40 L aquariumwater per dag van Mikro Basic Eisenvolldünger of Mikro Spezial Flowgrow.

  Verkrijgbaar in 500ml en 1000ml

  1 ml Makro Basic Estimative Index per 40L Aquariumwater voegt de de volgende voedingsstoffen toe: 
  NO30,92 mg/l
  PO40,17 mg/l
  K0,70 mg/l
  Mg0,025 mg/l

   

  Doseeradvies per 50L aquariumwater: 
  Sterke verlichting (>0,5 Watt per Liter) + CO25 ml per dag
  Weinig  verlichting (<0,5 Watt per Liter) + CO20,5-2 ml per dag
  zonder CO2 bemesting1-2 ml per week

  Het doseeradvies is een richtlijn. De dosering kan worden verlaagd of verhoogt naar het type aquarium voor optimale resultaten.

  De standaard aanvoer van Macro-voedingsstoffen in het aquarium wordt geleverd door de NPK bemesting, de Estimative Index bemesting of door de losse bemesting (Makro Basic Nitrat, Phosphat en Kalium). De aquariumplanten bemesting Makro Basic Estimative Index voegt de belangrijkste Macro-voedingsstoffen; Stikstof(N), Fosfaat(P), Kalium(K) en Magnesium(Mg) toe en dient dus als complete bemesting van macro-voedingsstoffen voor aquariumplanten. De samenstelling van de Estimative Index is gebaseerd op de gelijknamige bemestingsprincipe, zodat alle aquariumplanten constant van voedingsstoffen worden voorzien. Hiermee wordt de basis gelegd voor een gezonde plantengroei met minder kans op algen!

  Naast het toevoegen van Aqua Rebell Makro Basic Estimative Index plantenbemesting is het raadzaam om ook toe te voegen
  - Mikro Basic Eisenvolldünger
  - Mikro Spezial Flowgrow

  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:Plantenvoeding
  Fabrikant:Aqua Rebell
  Type:Makro Basic - Estimative Index
  Inhoud:500 of 1000 ml
  Toebehoren:Optioneel: Maatbeker of Doseerpomp

Reviews

door op 26 Oct 2017 (Aqua Rebell Makro Basic - Estimative Index) :
(5/5

Minder algen

Samen met micro basic onmisbaar in een aquarium. Sedert ik deze gebruik heb ik veel minder last van algen en groeien mijn planten veel beter. Voor mij is dit top qua prijs/kwaliteit.

door op 10 Feb 2016 (Aqua Rebell Makro Basic - Estimative Index) :
(5/5

Goede voeding

Ben zeer tevreden over aqua rebell. Heb hiervoor met ada voeding gewerkt en ben over gegaan op aqua rebell. Hierdoor kan ik door een combinatie van verschillende aqua rebell producten de voeding naar mijn wens aanpassen. Dit werkt voor mij zeer goed.

Accessoires