Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
  • Nieuw
WIO Mini Root Mix

WIO Mini Root Mix

€ 12,50
Inclusief belasting
Voeg natuurlijke schoonheid en ingewikkelde details toe aan je aquarium, paludarium of terrarium met Mini Roots! Onze wortels zijn er in een reeks van dunne tot zeer dunne formaten, waardoor je door de natuur geïnspireerde creaties extreem gedetailleerd kunt maken.

Inhoud: >80gram
Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

WIO Mini Root Mix

Voeg natuurlijke schoonheid en ingewikkelde details toe aan je aquarium, paludarium of terrarium met Mini Roots! Onze wortels zijn er in een reeks van dunne tot zeer dunne formaten, waardoor je door de natuur geïnspireerde creaties extreem gedetailleerd kunt maken. Gemaakt van echte boomwortels die een warmtebehandeling hebben ondergaan en zijn uitgedroogd, deze wortels zijn duurzaam en gaan lang mee. Om hun flexibiliteit te herstellen, laat u ze voor gebruik 24 uur in water weken.

De mogelijkheden met Mini Roots zijn eindeloos! Gebruik ze om verbluffende aquascapes in je aquarium te creëren of om diepte en realisme aan uw paludarium toe te voegen. In terraria kunnen Mini Roots worden gebruikt om een natuurlijke bosbodem na te bootsen of boomwortels die tegen de muur opklimmen. Hun flexibiliteit zorgt voor eenvoudige manipulatie en aanpassing, dus wees creatief met ontwerpen!

WIO Mini Root Mix eigenschappen

- Voegt ingewikkelde details en natuurlijke schoonheid toe
- Selectie van dunne tot zeer dunne formaten voor hoge details
- Gemaakt van echte wortels die een warmtebehandeling hebben ondergaan en zijn uitgedroogd
- Voor gebruik 24 uur in water laten weken om de flexibiliteit te herstellen
- Kleur: natuurlijk bruin
- Materiaal: echte wortels die een warmtebehandeling hebben ondergaan en zijn uitgedroogd
- Grootte: bereik van dunne tot zeer dunne maten, lengte van 10 tot 40 cm
- Waterhardheid: Heeft invloed op de waterhardheid.
- Verpakking: Verkrijgbaar in zakken van +80gr

WIO Mini Root Mix gebruiksaanwijzing

- Om hun flexibiliteit te herstellen, laat u ze voor gebruik 24 uur in water weken.
- Spoel de wortels voor gebruik af met water om stof of vuil te verwijderen.
- Om drijfvermogen te voorkomen, kunnen stenen, ankers of andere voorwerpen worden gebruikt om de wortels in te verzwaren totdat ze drassig worden en zinken. Je kunt ook binden of lijmen om de wortels aan objecten in het aquarium te bevestigen.
- Wortels kunnen tijdens de eerste opzet tannines afgeven, waardoor het water een cognacachtige kleur kan krijgen. Dit is een natuurlijk proces en niet schadelijk voor aquariumorganismen. Voer regelmatig waterverversingen uit om de hoeveelheid tannines in het water te beheersen.
- Als je de hoeveelheid tannine die vrijkomt bij de eerste installatie wilt verminderen, kun je de wortels een paar uur in water koken of ze een maand onderdompelen in water voordat je ze in het aquarium gebruikt.
- Saprolegnia, een soort witte schimmel, kan tijdens de eerste opzet op het oppervlak van de wortels verschijnen. Als dit gebeurt, gebruik dan een buisje om het regelmatig weg te schrapen en uit te zuigen totdat het verdwijnt, wat normaal gesproken ongeveer een maand duurt.

Gemaakt van 100% natuurlijk hout.
Veilig voor vissen, garnalen en andere waterdieren.

WIO-71020451

Datasheet

Product soort:
Aquarium decoratie
Materiaal:
Volledig natuurproduct