Seachem DuoPad
Seachem DuoPad
Seachem DuoPad Seachem DuoPad

Seachem DuoPad

€ 5,99
Inclusief belasting

Seachem DuoPad heeft aan beide zijden een ander oppervlak, waarmee de aquariumruit gemakkelijk is schoon te maken. Ook over de vorm is nagedacht. Diverse hoeken zorgen er voor dat hij ook op lastige plekken kan komen. Daarbij ligt lekker in de hand en zijn de ruiten schoon in een handomdraai.

Afmeting: 11,3 x 6,4 cm

Aantal
direct leverbaar

(5/5) uit 1 totale beoordelingen
Lees de recensies

Seachem DuoPad

Seachem DuoPad heeft aan beide zijden een ander oppervlak, waarmee de aquariumruit gemakkelijk is schoon te maken. De melanine foam zijde maakt gebruik van micro schurende technologie om alg eenvoudig van de ruiten te verwijderen. De ruwe zijde is ideaal om hardnekkige aanslag aan te pakken van bijvoorbeeld stenen en driftwood. Alg dat aanwezig is in krassen worden effectief verwijderd.

DuoPad is chemisch inert en maakt geen gebruik van zeep of oplosmiddelen. Zijn witte kleur contrasteert goed met donkere algen. Hierdoor is gemakkelijk te zien waar het al schoon is of waar de DuoPad nog overheen moet. Ook over de vorm is nagedacht. Diverse hoeken zorgen er voor dat hij ook op lastige plekken kan komen. Daarbij ligt lekker in de hand en zijn de ruiten schoon in een handomdraai.

Meer over Melamine
Melamine schuim is een uiterst effectief schuurmiddel. Het beschikt over een microstructuur dat net zo hard is als glas, maar dankzij de open cel structuur blijft het enorm flexibel. Op vlekken heeft het eenzelfde werking als zeer fijn schuurpapier. In het aquarium worden algen verwijderd door te schrapen met deze extreem harde, microscopische vezels.

Melanine

Afmeting: 11,3 x 6,4 cm

Geschikt voor glas en acryl

SEA-43201

Datasheet

Productnaam:
DuoPad
Fabrikant:
Seachem
Lengte:
11,2 cm
Diepte:
6,5 cm
Hoogte:
2,4 cm