Oase Nitrate remover 60 gram
Oase Nitrate remover 60 gram

Oase Nitrate remover

€ 28,25 / 100g
Inclusief belasting

De denitrificerende bacteriën zijn verantwoordelijk voor de afbraak van nitraat. Water verversen wordt minder vaak nodig, waardoor stress bij de aquariumbewoners wordt verminderd. FilterAction nitraatverwijderaar verhoogt ook de carbonaathardheid van het water.

Verkrijgbaar in 60 gram of 120 gram

Inhoud
Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

Oase Nitrate remover

De denitrificerende bacteriën zijn verantwoordelijk voor de afbraak van nitraat. Deze voorwaarden kunnen niet in traditionele filters worden gecreëerd, waardoor er vaak te veel nitraat in het water aanwezig is. De negatieve gevolgen zijn: een toename van de algengroei en een verhoogde vatbaarheid voor ziektes van de aquariumbewoners. FilterAction nitraatverwijderaar is de oplossing voor natuurlijke nitraatreductie in het aquarium. Het gepatenteerde filtermedium kan bacterielagen met een bepaalde diepte, zogenaamde biofilms, die zuurstofhoudende en zuurstofvrije zones hebben, opleiden. 100 g FilterAction nitraat verwijderaar breekt tot 30 g nitraat extra af en draagt daardoor langdurig bij aan het verbeteren van de waterkwaliteit. Water verversen wordt minder vaak nodig, waardoor stress bij de aquariumbewoners wordt verminderd. FilterAction nitraatverwijderaar verhoogt ook de carbonaathardheid van het water.

Verkrijgbaar in 60 gram of 120 gram

Oase Nitrate remover eigenschappen

- Natuurlijke, duurzame nitraatreductie
- Verhoogt de carbonaathardheid en breekt zichzelf volledig af
- Minder waterverversing en dus minder stress voor de vissen
- Langdurig actief tegen nitraat
- Co-substraat en microbiologisch kolonisatieoppervlak in één
- Direct in het filter te plaatsen dankzij de gebruiksklare netzak
- Minder stress voor vissen
- Voor zoet- en zeewater

Oase Nitrate remover gebruiksinformatie

- Netzak in het filter plaatsen. Al naar gelang het nitraatgehalte en het watervolume wordt de nitraatverwijderaar na verloop van tijd volledig afgebroken. Om de 6 maanden vernieuwen.

OAS-88295

Datasheet

Product soort:
Waterkwaliteit

Specifieke referenties

ean13
4010052882956