facebookbutton

Laat een bericht achter


Sorry, op dit moment is er niemand beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat een bericht achter
ADA Chlor-Off Bekijk groter
ADA Chlor-Off
 • ADA Chlor-Off
 • ADA Chlor-Off 5000ml

ADA Chlor-Off

Chloor in het aquarium kan de slijmlaag van de vissen aantasten en doodt nuttige bacteriën. ADA Chlor-Off neutraliseert het vrije chloor in leidingwater. Het verversen van het aquariumwater met leidingwater kan nu zonder enig risico.

Inhoud: 200 of 5000 ml


ADA

Meer details

€ 8,90

€ 44,50 per L

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

Er is nog geen review geplaatst
in deze taal

  ADA Chlor-Off

  Chloor in het aquarium kan de slijmlaag van de vissen aantasten en doodt nuttige bacteriën. ADA Chlor-Off neutraliseert het vrije chloor in leidingwater. Maak het leidingwater veilig door dit product toe te voegen.

  Achtergrondinformatie over Chloor in het leidingwater:
  Gelukkig hebben we in Nederland over het algemeen erg goed aquariumwater. Volgens de informatie op internet zit in 80% van het leidingwater van Nederland geen Chloor. In sommige gevallen wordt het toegevoegd als desinfectiemiddel bij een leidingsbreuk oid. Sommige water bedrijven voegen Chloor toe bij het zuiveren van oppervlaktewater en soms is het in het water te proeven. In België is men er meer aan gewend dat het water naar Chloor smaakt. Kijk eens op de website van bijvoorbeeld Vitens naar hoeveel Chloride er in uw water zit. In Zutphen is dat bijvoorbeeld gemiddeld 89 mg/L.


  Inhoud: 200 of 5000 ml


  ADA Chlor-Off verwijdert Chloor uit het leidingwater, waardoor vissen en microleven geen enkel risico lopen bij het verversen met leidingwater !
  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:Waterkwaliteit
  Fabrikant:ADA (Aqua Design Amano)
  Type:Chlor-Off
  Inhoud:200 of 5000 ml