Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Aqua Rebell Makro Basic - NPK - aquarium planten bemesten
Aqua Rebell Makro Basic - NPK 500ml - aquarium planten bemesten Aqua Rebell Makro Basic - NPK 1000ml - aquarium planten bemesten Aqua Rebell Makro Basic - NPK 5000ml - aquarium planten bemesten Aqua Rebell Makro Basic - NPK - aquarium planten bemesten

Aqua Rebell Makro Basic - NPK

€ 13,90
Inclusief belasting
v.a. € 13,90

In een volbeplant aquarium dat sterk verlicht wordt met weinig vissen, kan al snel een tekort ontstaan aan belangrijke voedingsstoffen. Met Makro Basic NPK worden de aquariumplanten voorzien van de belangrijkste voedingsstoffen zoals Stikstof(N), Fosfaat(P) en Kalium(K). Hiermee groeien uw planten weer krachtig terug met nog vollere kruinen en een weelderige, vitale uitstraling!

Inhoud
Aantal
direct leverbaar

(4,7/5) uit 13 totale beoordelingen
Lees de recensies

Direct meebestellen

Combineer met

Doseerpomp 1ml

Doseerpomp 1ml

€ 1,10
Doseerbeker 20ml

Doseerbeker 20ml

€ 1,50
Druppeldoseerder

Druppeldoseerder

€ 1,50

Aqua Rebell Makro Basic - NPK

In een volbeplant aquarium dat sterk verlicht wordt en waarin weinig vissen zwemmen, kan al snel een tekort ontstaan aan belangrijke voedingsstoffen. Hierdoor functioneert de plantengroei niet optimaal. Met Makro Basic NPK worden de aquariumplanten voorzien van de belangrijkste voedingsstoffen zoals Stikstof(N), Fosfaat(P) en Kalium(K). Hiermee groeien uw planten weer krachtig terug met nog vollere kruinen en een weelderige, vitale uitstraling!

Een waterwissel van 25-50% per week wordt aanbevolen. De dosering kan worden verhoogd of verlaagd afhankelijk van de omstandigheden in het aquarium. Deze meststof dient niet te worden gebruikt bij een hoge Nitraat- en/of Fosfaatwaarde in het aquarium. Deze vloeibare plantenbemesting voor aquariumplanten is zodanig samengesteld dat zich geen grote hoeveelheden kunnen ophopen in het aquarium. Indien door het toevoegen van deze plantenvoeding een te hoge nitraat of fosfaatwaarde wordt gemeten, moet de dosering worden verlaagd.

Verkrijgbaar in 500ml en 1000ml

2 ml Makro Basic NPK per 50L Aquariumwater voegt de de volgende voedingsstoffen toe: 
NO3 1,00 mg/l
PO4 0,10 mg/l
K 1,30 mg/l
Mg 0,10 mg/l

 

Doseeradvies per 50L aquariumwater:  
Sterke verlichting (>0,5 Watt per Liter) + CO2 2 ml per dag
Weinig  verlichting (<0,5 Watt per Liter) + CO2 1 ml per dag
zonder CO2 bemesting 2-4 ml per week

Het doseeradvies is een richtlijn. De dosering kan worden verlaagd of verhoogt naar het type aquarium voor optimale resultaten.

De standaard aanvoer van Macro-voedingsstoffen in het aquarium wordt geleverd door de NPK bemesting, de Estimative Index bemesting of door de losse bemesting (Makro Basic Nitrat, Phosphat en Kalium). De NPK bemesting voegt de belangrijkste Macro-voedingstoffen; Stikstof(N), Fosfaat(P), Kalium(K) en Magnesium(Mg) toe en dient dus als complete bemesting van macro-voedingsstoffen voor aquariumplanten. Het resultaat is een mooie, gezonde plantengroei. De vloeibare bemesting is ontworpen om ophoping van grote concentraties voedingsstoffen te voorkomen. Desalniettemin dient de dosering niet hoger te zijn, dan de planten per dag verbruiken. Het doseeradvies is een zeer goed uitgangspunt voor de individuele situatie in het aquarium. Vooral in het geval van de macro-voedingsstoffen zijn de situaties in ieder aquarium variabel m.b.t. het visbestand en daarmee het voerregime.

Naast het toevoegen van Aqua Rebell Makro Basic NPK plantenbemesting is het raadzaam om ook een Mikro plantenbemesting (ijzerbemesting) toe te voegen:
- Aqua Rebell Mikro Basic Eisen
- Aqua Rebell Mikro Spezial Flowgrow

AR-100.0001.01

Datasheet

Product soort:
Plantenvoeding
Productnaam:
Makro Basic - NPK
Fabrikant:
Aqua Rebell
Inhoud:
500 of 1000 ml
Toebehoren:
Optioneel: Maatbeker of Doseerpomp
Uitvoering:
Macro's

Specifieke referenties

ean13
4250585205062

Bijpassende accessoires

  • Doseerpomp 1ml
    Prijs € 1,10

Video