facebookbutton
Seachem PhosBond 100ml Bekijk groter
Seachem PhosBond 100ml
 • Seachem PhosBond 100ml
 • Seachem PhosBond

Seachem PhosBond

PhosBond verwijdert snel fosfaat en silicaat. Door hoge poreusheid is er een grote bindingscapaciteit.

Inhoud: 100ml (inclusief netje)


SEA-1260

Seachem

Meer details

€ 15,99

direct leverbaar

Voorraad

Klant beoordelingen

Er heeft nog niemand een review achtergelaten

  Seachem PhosBond

  PhosBond verwijdert snel fosfaat en silicaat. Door hoge poreusheid is er een grote bindingscapaciteit. Minder silicaat in het water is minder kans op kiezelwieren.

  PhosBond is een revolutionair product dat de fosfaatverwijderende eigenschappen van aluminiumoxide en ijzeroxide combineert. De synergetische combinatie verwijdert fosfaten en silicaten uit zout- en zoetwater en combineert het beste van beide soorten fosfaatverwijderaars. 

  Voor het beste resultaat moet PhosBond worden afgespoeld voor gebruik. Plaats het in het filter waar zo veel mogelijk water kan passeren, maar niet dat los over elkaar kan bewegen. Bijvoorbeeld in een filtermand of druppelfilter. 

  Inhoud: 100ml (inclusief netje)

  Seachem PhosBond gebruiksaanwijzing

  100ml behandelt zo'n 660 Liter zoetwater of 330 liter zoutwater. Laat het zakje 4 dagen op zijn plaats en test regelmatig de fosfaatwaarde en silicaatwaarde. Als de waarde niet is verlaagd tot ca. 0,02 mg/L, vervang dan het de PhosBond of laat deze op zijn plaats tot de waardes weer beginnen te stijgen. Zo lang de concentraties onder controle blijven, wordt het product niet uitgeput. Overbehandeling wordt niet aanbevolen. PhosBond ™ is geen uitwisselingshars en geeft niets af aan het water. Het lekt geen fosfaat of silicaat terug in het water en kan worden verwijderd, gedroogd en weer in gebruik worden genomen tot het uitgeput is. Continu gebruik van kleine hoeveelheden is beter dan periodiek gebruik van grotere hoeveelheden.

  Artikel nummer:SEA-1260
  Product type:Filtermateriaal
  Fabrikant:Seachem
  Type:Seachem PhosBond
  Inhoud:100 ml
  Toebehoren:inclusief filternet
  WerkingChemisch